Moisture sorption : practical aspects of isotherm measurement and use / Leonard N. Bell and Theodore P. Labuza.
โดย: Bell, Leonard N.
ผู้แต่งร่วม: Labuza, Theodore P.
เลขเรียกหนังสือ: 536-33 B4 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: St. Paul, MN : American Association of Cereal Chemists, 2000. ครั้งที่พิมพ์: 2nd ed.รายละเอียดตัวเล่ม: vi, 122 p. : ill. ; 28 cm.ISBN: 1891127187 :หัวเรื่อง: Food -- Moisture![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
ชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
วว. เทคโนธานี | 536-33 B4 (Browse shelf) | Available | 2023-05-03 | 1 | BE35079 |
There are no comments on this title.