Moisture sorption : practical aspects of isotherm measurement and use / Leonard N. Bell and Theodore P. Labuza.

โดย: Bell, Leonard N.
ผู้แต่งร่วม: Labuza, Theodore P.
เลขเรียกหนังสือ: 536-33 B4 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: St. Paul, MN : American Association of Cereal Chemists, 2000. ครั้งที่พิมพ์: 2nd ed.รายละเอียดตัวเล่ม: vi, 122 p. : ill. ; 28 cm.ISBN: 1891127187 :หัวเรื่อง: Food -- Moisture | Food -- Water activity
    Average rating: 0.0 (0 votes)

There are no comments on this title.

to post a comment.
    Thailand Institute of Scientific and Technological Research
    35 Mu 3 Technopolis, Tambon Khlong Ha, Amphoe Khlong Luang, Pathum Thani 12120
    ☎ 0 2577 9000, 0 2577 9300