Moisture sorption : practical aspects of isotherm measurement and use/ Theodore P. Labuza
โดย: LaBuza, T.P.
เลขเรียกหนังสือ: 536-33 L33 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: St. Paul, Minn.: American Association of Cereal Chemists 1984. รายละเอียดตัวเล่ม: viii, 150 p. ill., 28 cm.ISBN: 0913250341 (pbk,)หัวเรื่อง: Food -- Moisture![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
ชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
วว. เทคโนธานี | 536-33 L33 (Browse shelf) | Available | 2023-05-03 | 1 | BE26069 |
There are no comments on this title.