Microbiology of marine food products edited by Donn R. Ward, Cameron Hackney
ผู้แต่งร่วม: Hackney, Cameron | Hackney, Cameron Ray
เลขเรียกหนังสือ: 576.8:639.2 M53 ข้อมูลการพิมพ์: New York Van Nostrand Reinhold c1991 รายละเอียดตัวเล่ม: xiv,450 p. ill. 24 cm.ISBN: 0442233469หัวเรื่อง: Seafood -- Microbiology | Seafood -- Safety measuresสารสนเทศออนไลน์: Click here to access Full-textชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | Unit | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|---|
วว. เทคโนธานี | 576.8:639.2 M53 (Browse shelf) | กล่องที่ 12 | Weeding | 2018-08-31 | 1 | BE29844 |
Browsing วว. เทคโนธานี shelves, Shelving location: วว. เทคโนธานี Close shelf browser
ไม่มีภาพปก | ||||||||
576.85 P7 The prokaryotes: a handbook on habitats, isolation, and identification of bacteria/ | 576.8:615 N58 Novel microbial products for medicine and agriculture/ | 576.8:63 A3 Advances in agricultural microbiology/ | 576.8:639.2 M53 Microbiology of marine food products | 576.8:664 I5 Factors affecting growth and death in microorganisms : microorganisms in foods 3/ | 576.8:664 I51 Food commodities. | 576.8:664:637.1 H3 Laboratory methods in food and dairy microbiology/ |
There are no comments on this title.