Mathematical modelling of food processing operations/ edited by Stuart Thorme

เลขเรียกหนังสือ: 664.001.573 M37 Language: English ชื่อชุด: Elsevier applied food science seriesข้อมูลการพิมพ์: New York : Elsevier Applied Science 1992 รายละเอียดตัวเล่ม: xi, 353 p. ill., tables 23 cm.ISBN: 1851667415หัวเรื่อง: Food industry and trade -- Mathematical models
    Average rating: 0.0 (0 votes)
ชนิดของทรัพยากร Location Call number Unit สถานะ Last seen Copy No. บาร์โค้ด
Technical Book
วว. เทคโนธานี
664.001.573 M37 (Browse shelf) กล่องที่ 16 Available 2018-08-31 1 BE31108

There are no comments on this title.

to post a comment.
    Thailand Institute of Scientific and Technological Research
    35 Mu 3 Technopolis, Tambon Khlong Ha, Amphoe Khlong Luang, Pathum Thani 12120
    ☎ 0 2577 9000, 0 2577 9300