Managing frozen foods/ edited by Christopher J. Kennedy
ผู้แต่งร่วม: Kennedy, Christopher J. [ed]
เลขเรียกหนังสือ: 664.8.037.59 M3 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: Cambridge Woodhead Publishing Limited 20000 รายละเอียดตัวเล่ม: xvi,286 p. ill., tables 24 cm.ISBN: 1885734125หัวเรื่อง: Frozen foodsชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | Unit | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|---|
วว. เทคโนธานี | 664.8.037.59 M3 (Browse shelf) | กล่องที่ 54 | Available | 2018-08-31 | 1 | BE31791 |
Browsing วว. เทคโนธานี shelves, Shelving location: วว. เทคโนธานี Close shelf browser
ไม่มีภาพปก | ไม่มีภาพปก | |||||||
664.8.037 H3 Cold and freezer storage manual/ | 664.8.037.54 M63 Modified atmosphere packaging of food/ | 664.8.037.54 P7 Principles and applications of modified atmosphere packaging of feeds/ | 664.8.037.59 M3 Managing frozen foods/ | 664.8.038 A44 Specialty food packaging design/ | 664.8.038 B7 Flexible packaging of foods/ | 664.8.038 C76 Additive migration from plastics into food/ |
There are no comments on this title.