Normal view
MARC view
Entry Topical Term
001 - CONTROL NUMBER
- control field: 51613
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER
- control field: OSt
005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION
- control field: 20240111145504.0
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS
- fixed length control field: 240111|| aca||aabn | a|a d
040 ## - CATALOGING SOURCE
- Original cataloging agency: OSt
- Transcribing agency: OSt
150 ## - HEADING--TOPICAL TERM
- Topical term or geographic name entry element: ปลาแซลมอน
670 ## - SOURCE DATA FOUND
- Source citation: Work cat.: (OSt): ปนิดา บรรจงสินศิริ 51612, อนุสิทธิบัตร : กรรมวิธีการผลิตและสูตรข้าวอบปลาแซลมอนสำหรับผู้ที่มีความเสี่ยงต่อโรคเบาหวาน / เลขที่คำขอ : 1403001000 / วันที่ยื่นขอ : 2/09/2014 , 2557