การเก็บและรักษาลิ้นจี่ = improvement on postharvest handling and storage of horticultural crops. postharvest handling and storage of lychee fruit / Sing Ching Tongdee, K. J. Scott, W. B. McGlasson
โดย: Tongdee, Sing Ching
ผู้แต่งร่วม: McGlasson, W.B
| Scott, K.J
| ซิง ชิง ทองดี
| Thailand Institute of Scientific and Technological Research <Agricultural Products Development Division=Food Industry Department> Food Technology Lab
Language: English ชื่อชุด: Res. Proj. no. 24-01 Rep. no. 2ข้อมูลการพิมพ์: Bangkok : Thailand Institute of Scientific and Technological Research, 1981 รายละเอียดตัวเล่ม: 10 p.ชื่อเรื่องอื่นๆ: Postharvest handling and storage of lychee fruit | การเก็บและรักษาลิ้นจี่หัวเรื่อง: Horticultural crops




ชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
วว. เทคโนธานี | Available | 2018-08-31 | 1 | RP1981/634 | |
![]() |
วว. เทคโนธานี | Available | 2018-08-31 | 2 | RP1981/634-2 |
There are no comments on this title.