การกำหนดและการใช้หลักเกณฑ์ทางจุลชีววิทยาสำหรับอาหาร = principles for the establishment and application of microbiological criteria for foods (CAC/GL 21-1997)

โดย: สถาบันอาหาร
Language: Thai ข้อมูลการพิมพ์: [2540] รายละเอียดตัวเล่ม: 6 หน้าหัวเรื่อง: จุลชีววิทยา | อาหารสารสนเทศออนไลน์: Click here to access full-text General note: Multimedia Sample | ฐานข้อมูลสถาบันอาหาร: http://www.nfi.or.th/foodlaw/foodlawrelation.asp?id=172
    Average rating: 0.0 (0 votes)
ไม่มีรายการทางกายภาพสำหรับระเบียนนี้

There are no comments on this title.

to post a comment.
    Thailand Institute of Scientific and Technological Research
    35 Mu 3 Technopolis, Tambon Khlong Ha, Amphoe Khlong Luang, Pathum Thani 12120
    ☎ 0 2577 9000, 0 2577 9300