Nutraceutical and functional food processing technology [electronic resource] / edited by Joyce Irene Boye

ผู้แต่งร่วม: Boye, Joyce Irene [ed.]
Language: English ข้อมูลการพิมพ์: Chichester, West Sussex : Wiley Backwell, 2015 รายละเอียดตัวเล่ม: 405 p.ISBN: 9781118504949หัวเรื่อง: Food additives | Food industry and trade | Functional foods | Nutritionสารสนเทศออนไลน์: Click here to access cover | Click here to access full-text
    Average rating: 0.0 (0 votes)
ไม่มีรายการทางกายภาพสำหรับระเบียนนี้

There are no comments on this title.

to post a comment.
    Thailand Institute of Scientific and Technological Research
    35 Mu 3 Technopolis, Tambon Khlong Ha, Amphoe Khlong Luang, Pathum Thani 12120
    ☎ 0 2577 9000, 0 2577 9300