Processing of fresh-cut tropical fruits and vegetables: A technical guide [computer file] / Jennylynd B. James, Tipvanna Ngarmsak; technical editor, Rosa S. Rolle

โดย: James, Jennlynd B.
ผู้แต่งร่วม: Ngarmsak, Tipvanna | Rolle, Rosa S. [ed.] | Food and Agriculture Organization of the United Nations
Language: English ชื่อชุด: RAP PUBLICATION ; 2010/16ข้อมูลการพิมพ์: Rome : Food and Agriculture Organization of the United Nations, 2011 รายละเอียดตัวเล่ม: 102 p.หัวเรื่อง: Fresh-cut products | Fruit | Vegetablesสารสนเทศออนไลน์: Click here to access full-text General note: From http://www.fao.org/docrep/014/i1909e/i1909e00.pdf. 28 Februray 2013
    Average rating: 0.0 (0 votes)
ไม่มีรายการทางกายภาพสำหรับระเบียนนี้

There are no comments on this title.

to post a comment.
    Thailand Institute of Scientific and Technological Research
    35 Mu 3 Technopolis, Tambon Khlong Ha, Amphoe Khlong Luang, Pathum Thani 12120
    ☎ 0 2577 9000, 0 2577 9300