การพัฒนาสูตรและกรรมวิธีการผลิตถั่วลิสงปรุงรส = development of roasted peanut snack / Duangduen Inthorn...[et al.]

โดย: Inthorn, Duangduen
ผู้แต่งร่วม: Chavajaroen, Sompong | Moleeratanond, Wiboonkiet | Pathomyothin, Wiwat | Thailand Institute of Scientific and Technological Research <Agricultural Products Development Division=Food Industry Department> Food Technology Lab
Language: Thai ชื่อชุด: Class. Invest. no. 25-01 Rep. no. 1 (CONFIDENTIAL)ข้อมูลการพิมพ์: Bangkok : Thailand Institute of Scientific and Technological Research, 1983 รายละเอียดตัวเล่ม: 15 p.ชื่อเรื่องอื่นๆ: การพัฒนาสูตรและกรรมวิธีการผลิตถั่วลิสงปรุงรสหัวเรื่อง: Peanuts | Roasted peanut | Snacksสาระสังเขป: Mostly peanut products which are popular in the country are either in the form of steamed or roasted peanuts with added flavorirg agents and salt.สาระสังเขป: Roasted peanut snack was developed from good quality peanuts by removing shells and kernels, then followed by roasting and flavouring. The product has high nutritive value with approximately 26% protein and 48% fat content.สาระสังเขป: This report describes detail process of roasted peanut snack prepared from both deskinned whole peanuts and partially defatted peanuts.สาระสังเขป: การพัฒนาสูตรและกรรมวิธีการผลิตถั่วลิสงปรุงรสนี้ เป็นโครงการที่ได้รับการอุดหนุนการวิจัยจากบริษัทศิริพัฒนกิจ จำกัด ซึ่งมี คุณทักษิณ ชูจรินทร์ เป็นผู้จัดการ. การทำถั่วลิสงปรุงรสนี้ทำจากถั่วลืสงที่มีคุณภาพดี โดยแกะเปลือกนอกและผิวชั้นในสีน้ำตาลแดงออก, ผ่านกรรมวิธีปรุงแต่งกลิ่นรสให้ได้ตามความต้องการแล้วนำไปอบ. ผลิตภัณฑ์นี้แบ่งทำเป็นสองชนิด คือ จากถั่วลิสงที่บีบน้ำมันออกแล้วบางส่วน และถั่วทั้งเมล็ดไม่ได้บีบน้ำมัน. รายงานฉบับนี้ได้บรรยายถึงกรรมวิธีการผลิต, วัสดุ, สูตร และอุปกรณ์ที่ใช้ในขั้นห้องปฏิบัติการ.
    Average rating: 0.0 (0 votes)
ไม่มีรายการทางกายภาพสำหรับระเบียนนี้

There are no comments on this title.

to post a comment.
    Thailand Institute of Scientific and Technological Research
    35 Mu 3 Technopolis, Tambon Khlong Ha, Amphoe Khlong Luang, Pathum Thani 12120
    ☎ 0 2577 9000, 0 2577 9300