Thermal processing of food - potential health benefits and risks [electronic resource] / Editors] Deutsche Forschungsgemeinschaft (DFG)

ผู้แต่งร่วม: Deutsche Forschungsgemeinschaft (DFG)
Language: English ข้อมูลการพิมพ์: Weinheim : Wiley-VCH, 2007 ครั้งที่พิมพ์: Online Book Versionรายละเอียดตัวเล่ม: xi + 283 p.ISBN: 9783527611492หัวเรื่อง: Acrylamide | Allergenicity | Allergy | Amides | Amines | Food contamination -- Prevention | Food safety | Food -- Effect of heat on | Processed foods | Thermal processing | Toxicity | Food -- PreservationGeneral note: Wiley e-Books
    Average rating: 0.0 (0 votes)
ไม่มีรายการทางกายภาพสำหรับระเบียนนี้

There are no comments on this title.

to post a comment.
    Thailand Institute of Scientific and Technological Research
    35 Mu 3 Technopolis, Tambon Khlong Ha, Amphoe Khlong Luang, Pathum Thani 12120
    ☎ 0 2577 9000, 0 2577 9300