Microbial hazard identification in fresh fruits and vegetables [electronic resource] / edited by Jennylynd James

ผู้แต่งร่วม: James, Jennylynd [ed.]
Language: English ข้อมูลการพิมพ์: Hoboken, N.J. : Wiley-Interscience, c2006 ครั้งที่พิมพ์: Online book versionรายละเอียดตัวเล่ม: xii, 312 p. : ill.ISBN: 9780470007761หัวเรื่อง: Fruit -- Contamination | Fruit -- Microbiology | Vegetable trade -- Safety measures | Vegetables -- Contamination | Vegetables -- MicrobiologyGeneral note: Wiley e-Books
    Average rating: 0.0 (0 votes)
ไม่มีรายการทางกายภาพสำหรับระเบียนนี้

There are no comments on this title.

to post a comment.
    Thailand Institute of Scientific and Technological Research
    35 Mu 3 Technopolis, Tambon Khlong Ha, Amphoe Khlong Luang, Pathum Thani 12120
    ☎ 0 2577 9000, 0 2577 9300