Selection of medicinal plants and intestinal Lactobacilli as antimicrobial components for functional foods [computer file] / Heidi Annuk

โดย: Annuk, Heidi
ผู้แต่งร่วม: Tartu University Department of Microbiology and Department of Pharmacy, Estonia
Language: English ข้อมูลการพิมพ์: Department of Microbiology and Department of Pharmacy, Tartu University, Estonia, 2002 รายละเอียดตัวเล่ม: 97 p.หัวเรื่อง: Antimicrobial properties | Functional foods | Lactobacillus spp | Medicinal plantsสารสนเทศออนไลน์: Click here to access full-text General note: From http://www.tuit.ut.ee/orb.aw/class=file/action=preview/id=436603/Annuk+dissertatsioon.pdf. 23 March 2011
    Average rating: 0.0 (0 votes)
ไม่มีรายการทางกายภาพสำหรับระเบียนนี้

There are no comments on this title.

to post a comment.
    Thailand Institute of Scientific and Technological Research
    35 Mu 3 Technopolis, Tambon Khlong Ha, Amphoe Khlong Luang, Pathum Thani 12120
    ☎ 0 2577 9000, 0 2577 9300