การพัฒนาผลิตภัณฑ์ซอสมะขามเปรี้ยว / ปนิดา บรรจงสินศิริ, สุภาภรณ์ พิศพันธ์, วรวุฒิ ระกิติ (CONFIDENTIAL) The development of sour tamarind sauce

ผู้แต่งร่วม: ปนิดา บรรจงสินศิริ | วรวุฒิ ระกิติ | สุภาภรณ์ พิศพันธ์ | Thailand Institute of Scientific and Technological Research
Language: Thai ชื่อชุด: Res. Proj. no. 50-09ข้อมูลการพิมพ์: Bangkok : Thailand Institute of Scientific and Technological Research, 200 รายละเอียดตัวเล่ม: p. : 30 cm.หัวเรื่อง: ซอส | Tamarind sauce | Tamarind | มะขาม
    Average rating: 0.0 (0 votes)
ไม่มีรายการทางกายภาพสำหรับระเบียนนี้

There are no comments on this title.

to post a comment.
    Thailand Institute of Scientific and Technological Research
    35 Mu 3 Technopolis, Tambon Khlong Ha, Amphoe Khlong Luang, Pathum Thani 12120
    ☎ 0 2577 9000, 0 2577 9300