Microbiological hazards in fresh leafy vegetables and herbs. Meeting report / World Health Organization, Food and Agriculture Organization of the United Nations

โดย: Food and Agriculture Organization of the United Nations
ผู้แต่งร่วม: World Health Organization
Language: English ชื่อชุด: Microbiological Risk Assessment Series ; 14ข้อมูลการพิมพ์: Rome : Food and Agriculture Organization of the United Nations, 2008 รายละเอียดตัวเล่ม: xx, 138 p. : tables, ill. ; 25 cm.ISBN: 9789241563789 (WHO); 9789251061183 (FAO)ISSN: 1726-5274หัวเรื่อง: Angiosperms -- Growth and development | Asteraceae -- Growth and development | Food contamination -- Risk assessment | Food handling -- Methods | Food industry -- standards | Herbs | Risk assessment | Vegetables -- Microbiologyสารสนเทศออนไลน์: Click here to access cover
    Average rating: 0.0 (0 votes)
ไม่มีรายการทางกายภาพสำหรับระเบียนนี้

There are no comments on this title.

to post a comment.
    Thailand Institute of Scientific and Technological Research
    35 Mu 3 Technopolis, Tambon Khlong Ha, Amphoe Khlong Luang, Pathum Thani 12120
    ☎ 0 2577 9000, 0 2577 9300