Guidelines for the evaluation of probiotics in food / Food and Agriculture Organization of the United Nations, World Health Organization

โดย: Food and Agriculture Organization of the United Nations
ผู้แต่งร่วม: World Health Organization
Language: English ข้อมูลการพิมพ์: Rome : Food and Agriculture Organization of the United Nations, 2002 รายละเอียดตัวเล่ม: 11 p.หัวเรื่อง: Food | Probioticsสารสนเทศออนไลน์: Click here to access full-text General note: Report of a Joint FAO/WHO Working Group on Drafting Guidelines for the Evaluation of Probiotics in Food, London Ontario, Canada, April 30 and May 1, 2002 | ข้อมูลจาก http://www.who.int/foodsafety/publications/fs_management/probiotics2/en/index.html. 10 March 2009
    Average rating: 0.0 (0 votes)
ไม่มีรายการทางกายภาพสำหรับระเบียนนี้

There are no comments on this title.

to post a comment.
    Thailand Institute of Scientific and Technological Research
    35 Mu 3 Technopolis, Tambon Khlong Ha, Amphoe Khlong Luang, Pathum Thani 12120
    ☎ 0 2577 9000, 0 2577 9300