ซุปปลาสกัดเข้มข้นและพร้อมดื่มจากน้ำนึ่งปลาของอุตสาหกรรมปลาซาร์ดีนกระป๋อง = concentrated and ready to drink fish extracts from fish boiling water of sardine canning / Sumalai Srikumlaithong...[et al.]

ผู้แต่งร่วม: Jirapatrsuntohn, Wuttikrit | Srikumlaithong, Sumalai | Trangwacharakul, Srisak | Wongmongkol, Nuntiya | Thailand Institute of Scientific and Technological Research
Language: Thai ชื่อชุด: Class. Invest. no. 44-09 Rep. no. 4 (CONFIDENTIAL)ข้อมูลการพิมพ์: Bangkok : Thailand Institute of Scientific and Technological Research, 2002 รายละเอียดตัวเล่ม: 21 p.ชื่อเรื่องอื่นๆ: ซุปปลาสกัดเข้มข้นและพร้อมดื่มจากน้ำนึ่งปลาของอุตสาหกรรมปลาซาร์ดีนกระป๋องหัวเรื่อง: Fish boiling water | Fish extract | Sardine canning industry
    Average rating: 0.0 (0 votes)
ไม่มีรายการทางกายภาพสำหรับระเบียนนี้

There are no comments on this title.

to post a comment.
    Thailand Institute of Scientific and Technological Research
    35 Mu 3 Technopolis, Tambon Khlong Ha, Amphoe Khlong Luang, Pathum Thani 12120
    ☎ 0 2577 9000, 0 2577 9300