การพัฒนาผลิตภัณฑ์เงาะแห้ง : ประมาณการลงทุนและการดำเนินการผลิตเบื้องต้นของโรงงานเงาะเชื่อมอบแห้ง กำลังการผลิต 5 ตันต่อวัน = process development of dehydrated rambutan : preliminary design and cost estimation of dehydrated rambutan factory / Thiti Chiewchanwit, Chote Vimolchalao

โดย: Chiewchanwit, Thiti
ผู้แต่งร่วม: Vimolchalao, Chote | Thailand Institute of Scientific and Technological Research
Language: Thai ชื่อชุด: Class. Invest. no. 25-24; Rep. no. 2ข้อมูลการพิมพ์: Bangkok : Thailand Institute of Scientific and Technological Research, 1987 ชื่อเรื่องอื่นๆ: Preliminary design and cost estimation of dehydrated rambutan factory | การพัฒนาผลิตภัณฑ์เงาะแห้ง | ประมาณการลงทุนและการดำเนินการผลิตเบื้องต้นของโรงงานเงาะเชื่อมอบแห้ง กำลังการผลิตเงาะสด 5 ตันต่อวันหัวเรื่อง: Dehydrated rambutan | Fruit | Fruit preservation | Rambutanสาระสังเขป: Dehydrated rambutan is one of the products being produced from fresh fruit in order to preserve its excessive amount from being rotten during the peak season. As there are needs for this type of factory to be set up in the southern part of Thailand, preliminary design of the dehydrated rambutan factory at the capacity of 5 tonnes fruit/day has been done. The cost of factory as well as the capital investment and working capital was also estimated.สาระสังเขป: การนำเงาะแปรรูปเป็นผลิตภัณฑ์ผลไม้แห้ง เป็นวิธีหนึ่งที่สามารถถนอมรักษาผลิตผลที่มากเกินกว่าความต้องการให้เก็บไว้ได้นานไม่ให้เน่าเสียโดยไร้ประโยชน์. จากการต้องการที่จะให้มีโรงงานเงาะเชื่อมอบแห้งขึ้นในภาคใต้ วท. จึงได้ทำการออกแบบขั้นต้นโรงงานขนาด 5 ตัน เงาะสดทั้งเปลือก /วัน พร้อมทั้งประมาณการลงทุนทั้งเงินลงทุนและเงินทุนหมุนเวียน สำหรับโรงงานขนาดนี้.
    Average rating: 0.0 (0 votes)
ไม่มีรายการทางกายภาพสำหรับระเบียนนี้

There are no comments on this title.

to post a comment.
    Thailand Institute of Scientific and Technological Research
    35 Mu 3 Technopolis, Tambon Khlong Ha, Amphoe Khlong Luang, Pathum Thani 12120
    ☎ 0 2577 9000, 0 2577 9300