น้ำลิ้นจี่ขวด = bottled lychee drink / Ubolsri Cheosakul

โดย: Cheosakul, Ubolsri
ผู้แต่งร่วม: อุบลศรี เชี่ยวสกุล | Thailand Institute of Scientific and Technological Research
Language: Thai ชื่อชุด: Res. Prmme. no. 40, Res. Proj. no. 40/1 Rep. no. 3ข้อมูลการพิมพ์: Bangkok : Thailand Institute of Scientific and Technological Research, 1978 รายละเอียดตัวเล่ม: 14 p.ชื่อเรื่องอื่นๆ: น้ำลิ้นจี่ขวดหัวเรื่อง: Lychee | Soft drinkสารสนเทศออนไลน์: Click here to access full-text สาระสังเขป: Various formulae of lychee juice prepared in the Food Industry Division, Industrial Research Department, ASRCT have very attractive characteristics--lychee-odour, pleasant flavour and desirable combination of sweet and sour tastes favourable for use as a soft drink especially in tropical climate. The soft drink was prepared from lychee fruits of the type which is not much in demand for either canning with pulp or consuming fresh. Authorสาระสังเขป: กองอุตสาหกรรมอาหาร, ฝ่ายวิจัยอุตสาหกรรม, สวป. ได้ผลิตน้ำลิ้นจี่หลายสูตรที่มีคุณลักษณะน่าดื่ม. กลิ่นหอมลิ้นจี่รสหวานและเปรี้ยว กลมกล่อม, เหมาะสำหรับใช้เป็นเครื่องดื่มที่แก้กระหายน้ำ โดยเฉพาะอย่างยิ่งในประเทศที่มีอากาศร้อน. เครื่องดื่มนี้ผลิตจากลิ้นจี่ที่มีคุณภาพไม่เหมาะสมสำหรับลิ้นจี่กระป๋องหรือรับประทานสด ๆ. - ผู้แต่ง.
    Average rating: 0.0 (0 votes)
ชนิดของทรัพยากร Location Call number สถานะ Last seen Copy No. บาร์โค้ด
General Book
วว. เทคโนธานี
Available 2018-08-31 1 RP1978/446
General Book
วว. เทคโนธานี
Available 2018-08-31 2 RP1978/446-2

There are no comments on this title.

to post a comment.
    Thailand Institute of Scientific and Technological Research
    35 Mu 3 Technopolis, Tambon Khlong Ha, Amphoe Khlong Luang, Pathum Thani 12120
    ☎ 0 2577 9000, 0 2577 9300