The use of papain in the biological quick process for fish sauce production/ Sman Vardhanabhuti, praphaisri Somchai, Jiraporn Sukhumavasi
โดย: Vardhanabhuti, Sman
ผู้แต่งร่วม: Somchai, Praphaisri
| Sukhumavasi, Jiraporn
Language: English ชื่อชุด: Res. Proj. no. 31/4 Rep. no. 5ข้อมูลการพิมพ์: Bangkok : TISTR, 1974 รายละเอียดตัวเล่ม: 19 p.หัวเรื่อง: Fish sauce

ชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
วว. เทคโนธานี | Available | 2018-08-31 | 1 | RP1974/259 | |
![]() |
วว. เทคโนธานี | Available | 2018-08-31 | 2 | RP1974/259-2 |
There are no comments on this title.