คุณสมบัติของไขมันปาล์มสเตียริน = the properties of palm stearin / Sumalai Srikumlaithong, Supatra Munsakul

โดย: Srikumlaithong, Sumalai
ผู้แต่งร่วม: Munsakul, Supatra | Thailand Institute of Scientific and Technological Research <Industrial Research Division=Chemical Industry Department>, Oils & Fats Lab
Language: Thai ชื่อชุด: Class. Invest. no. 26-19 Rep. no. 1 (CONFIDENTIAL)ข้อมูลการพิมพ์: Bangkok : Thailand Institute of Scientific and Technological Research, 1983 รายละเอียดตัวเล่ม: 5 p.ชื่อเรื่องอื่นๆ: คุณสมบัติของไขมันปาล์มสเตียรินหัวเรื่อง: Palm oil | Stearateสาระสังเขป: Palm stearin obtained from the Industrial Enterprise Co. Ltd. was the fraction of palm oil. It was not produced by hydrogenation of palm oil or palm olein and should not have the property of being used as emulsifier.สาระสังเขป: ไขมันปาล์มสเตียรีนได้จากการแยกส่วนจากน้ำมันปาล์ม ไม่ได้ผ่านขบวนการไฮโดรจิเนชั่น และไม่ควรมีคุณสมบัติเป็นอิมัลซิไฟเออร์ (Emulsifier).
    Average rating: 0.0 (0 votes)
ไม่มีรายการทางกายภาพสำหรับระเบียนนี้

There are no comments on this title.

to post a comment.
    Thailand Institute of Scientific and Technological Research
    35 Mu 3 Technopolis, Tambon Khlong Ha, Amphoe Khlong Luang, Pathum Thani 12120
    ☎ 0 2577 9000, 0 2577 9300