การคัดเลือกอุตสาหกรรมอาหารรายสาขา เพื่อการให้บริการที่ปรึกษา = systematic selection of food subsectors for advisory services / Friedrich Schoepf, Wilhelm Elfring, Sumalai Srikumlaithong

โดย: Schoepf, Friedrich
ผู้แต่งร่วม: Elfring, Wilhelm | Srikumlaithong, Sumalai | ฟรีดริช เซิพฟ์ | เอลฟริง, วิลเฮล์ม | สุมาลัย ศรีกำไลทอง | Thailand Institute of Scientific and Technological Research
Language: English ชื่อชุด: Res. Proj. no. 43-04 ; Rep. no. 1ข้อมูลการพิมพ์: Bangkok : Thailand Institute of Scientific and Technological Research, 2000 รายละเอียดตัวเล่ม: 37 p.ชื่อเรื่องอื่นๆ: การคัดเลือกอุตสาหกรรมอาหารรายสาขา เพื่อการให้บริการที่ปรึกษาหัวเรื่อง: Advisory services | Food industry and trade | Food processing industry | SMEsสารสนเทศออนไลน์: Click here to access full-text สาระสังเขป: With the assistance of German consultants, the extension of TISTR advisory services to small and medium food processing enterprises in Thailand was evaluated. In order for such extension to be effective, TISTR needed to acquire a market perspective to both identify the sectors worth helping and understand the kinds of advice they need. To this end, TISTR staff were assisted through dialogue to develop a series of analytical tools to systematically survey and identify their prospective clients and their needs. The tools assisted TISTR to expand the range of target sectors in need of assistance to include convenience foods, herbal drinks, hala foods, health foods, frozen foods and dairy productsReview: In this report, the tools to analyse food sectors were presented. The result on the selection of sectors, products and companies were also summarized. AuthorsReview: ด้วยความร่วมมือทางวิชาการกับผู้เชี่ยวชาญเยอรมัน ได้มีการศึกษาถึงโอกาสการขยายงานบริการที่ปรึกษาให้แก่อุตสาหกรรมในประเทศ. เพื่อให้เกิดประสิทธิภาพสูงสุด วท. จะต้องศึกษาสถานภาพการตลาดเพื่อชี้บ่งกลุ่มอุตสาหกรรมอาหารรายสาขาที่มีความต้องการใช้บริการ. ดังนั้นจึงได้ปฏิบัติงานร่วมกันในการพัฒนารูปแบบการวิเคราะห์เพื่อสำรวจและกำหนดประเภทของผู้ใช้และลักษณะของงานบริการ. รูปแบบนี้จะช่วยขยายขอบข่ายของกลุ่มเป้าหมายให้เพิ่มมากขึ้น รวมถึงกลุ่มอาหารพร้อมบริโภค, ชาสมุนไพร, อาหารมุสลิม, อาหารเสริมสุขภาพ, อาหารแช่เยือกแข็ง และผลิตภัณฑ์นม.Review: รายงานฉบับนี้ได้เสนอรูปแบบที่ใช้ในการวิเคราะห์อุตสาหกรรมอาหารรายสาขาที่มีความต้องการใช้งานบริการที่ปรึกษาและผลของการคัดเลือก. -ผู้แต่ง.
    Average rating: 0.0 (0 votes)
ชนิดของทรัพยากร Location Call number สถานะ Last seen Copy No. บาร์โค้ด
General Book
วว. เทคโนธานี
Available 2018-08-31 1 RP2000/1126
General Book
วว. เทคโนธานี
Available 2018-08-31 2 RP2000/1126-2
General Book
วว. เทคโนธานี
Available 2018-08-31 3 RP2000/1126-3

There are no comments on this title.

to post a comment.
    Thailand Institute of Scientific and Technological Research
    35 Mu 3 Technopolis, Tambon Khlong Ha, Amphoe Khlong Luang, Pathum Thani 12120
    ☎ 0 2577 9000, 0 2577 9300