Shelf life evaluation of foods/ edited by C.M.D. Man, A.A. Jones

ผู้แต่งร่วม: Jones, A.A. [ed.]
เลขเรียกหนังสือ: 664.8.03 S4 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: London [etc.] : Blackie Academic & Professional 1996, c1994 รายละเอียดตัวเล่ม: xiii, 321 p. ill., tables 25 cm.ISBN: 0751400335หัวเรื่อง: Food -- Preservation | Food -- Shelf-life dating | Food -- Storage
    Average rating: 0.0 (0 votes)
ชนิดของทรัพยากร Location Call number สถานะ Last seen Copy No. บาร์โค้ด
Technical Book
วว. เทคโนธานี
664.8.03 S4 (Browse shelf) Available 2022-11-01 1 BE30977

There are no comments on this title.

to post a comment.
    Thailand Institute of Scientific and Technological Research
    35 Mu 3 Technopolis, Tambon Khlong Ha, Amphoe Khlong Luang, Pathum Thani 12120
    ☎ 0 2577 9000, 0 2577 9300