น้ำหวานกระเจี๊ยบชนิดข้น = roselle syrup / Ubolsri Cheowsakul

โดย: Cheosakul, Ubolsri
ผู้แต่งร่วม: อุบลศรี เชี่ยวสกุล | Thailand Institute of Scientific and Technological Research
Language: Thai ชื่อชุด: Res. Proj. no. 40/1 Rep. no. 2ข้อมูลการพิมพ์: Bangkok : Thailand Institute of Scientific and Technological Research, 1974 รายละเอียดตัวเล่ม: 7 p.ชื่อเรื่องอื่นๆ: น้ำหวานกระเจี๊ยบชนิดข้นหัวเรื่อง: Beverages | Roselle | Roselle productionสารสนเทศออนไลน์: Click here to access full-text สาระสังเขป: An experiment has been made to producs syrup from a fresh roselle fruit and to analysis bacteria for yearly preservation. If a prepared bottle is clean enough, and the remaining quantity of syrup kept in a refrigerator after some of it is being used, will be kept for a long span of time without deteriorating its flavour and test.สาระสังเขป: The raw material cost for production of roselle syrup is about 4 baht. One litre of roselle syrup will produce about 4 litres of drinking roselle. From the result of the experimental method of production and the raw material cost for production, it appeared that roselle syrup is one of the interesting products that can stimulate investors to make industrial investment in the country.
    Average rating: 0.0 (0 votes)
ชนิดของทรัพยากร Location Call number สถานะ Last seen Copy No. บาร์โค้ด
General Book
วว. เทคโนธานี
Available 2018-08-31 1 RP1974/285
General Book
วว. เทคโนธานี
Available 2018-08-31 2 RP1974/285-2

There are no comments on this title.

to post a comment.
    Thailand Institute of Scientific and Technological Research
    35 Mu 3 Technopolis, Tambon Khlong Ha, Amphoe Khlong Luang, Pathum Thani 12120
    ☎ 0 2577 9000, 0 2577 9300