Research of Thai Packaging Centre: Structural design of consumer package for ground pepper = งานวิจัยของศูนย์การบรรจุหีบห่อไทย: คุณภาพของพริกไทยและการออกแบบรูปทรงภาชนะบรรจุเพื่อการขายสำหรับพริกไทย / Anchalee Kamolratanakul...[et al.]

ผู้แต่งร่วม: Dummananda, Kanjana | Kamolratanakul, Anchalee | Phanjam, Sommai | Piyassapan, Sirin | Sansupa, Sakkhee | Wijarn, Chachawal | สักขี แสนสุภา | อัญชลี กมลรัตนกุล | กาญจนา ทุมมานนท์ | ปิยัสสพันธ์, ศิรินทร์ | สมหมาย พันธ์แจ่ม | ชัชวาล วิจารณ์ | Thailand Institute of Scientific and Technological Research Thai Packaging Centre Research and Development Section
Language: Thai ชื่อชุด: Res. Proj. 28-13 Rep. no. 5ข้อมูลการพิมพ์: Bangkok : Thailand Institute of Scientific and Technological Research, 1989 รายละเอียดตัวเล่ม: 49 p.ชื่อเรื่องอื่นๆ: Structural design of consumer package for ground pepper | คุณภาพของพริกไทยและการออกแบบรูปทรงภาชนะบรรจุเพื่อการขายสำหรับพริกไทย | งานวิจัยของศูนย์การบรรจุหีบห่อไทย: คุณภาพของพริกไทยและการออกแบบรูปทรงภาชนะบรรจุเพื่อการขายสำหรับพริกไทยหัวเรื่อง: Containers | Packaging | Peppers | Spices | Structural designสารสนเทศออนไลน์: Click here to access full-text สาระสังเขป: This project was aimed to develop export package for ground pepper to suit the needs for American and European markets. The work was divided into two main parts : consumer and transport package development. Two important functions of packaging, (a) convenience and (b) effective utilization of space related to journey and distribution, were used as design criteria.สาระสังเขป: This report presented a part of work covering moisture-sorption behaviour of ground pepper, shelf life estimation of ground pepper, and structural design of consumer package. Authorsสาระสังเขป: โครงการการพัฒนาภาชนะบรรจุพริกไทยเพื่อการส่งออกนี้ เป็นการพัฒนาภาชนะบรรจุสำหรับตลาดเป้าหมายในกลุ่มประเทศแถบอเมริกาและยุโรป. การดำเนินงานแบ่งออกเป็นหลักใหญ่ๆ 2 ส่วนคือ การพัฒนาภาชนะบรรจุเพื่อการขายปลีก และเพื่อการขนส่ง, โดยคำนึงถึงความสะดวกต่อการใช้สอย และความเหมาะสมต่อระบบการลำเลียงขนส่งและวางขาย. รายงานฉบับนี้เสนอผลงานที่เสร็จไปแล้วส่วนหนึ่งของโครงการ ได้แก่ การศึกษาคุณสมบัติการเสื่อมสภาพของพริกไทยป่น, การคาดคะเนอายุการวางขายของพริกไทยป่นในภาชนะบรรจุปัจจุบันและการออกแบบรูปทรงและมิติของภาชนะบรรจุหน่วยย่อยเพื่อการขายปลีก. -ผู้แต่ง.
    Average rating: 0.0 (0 votes)
ชนิดของทรัพยากร Location Call number สถานะ Last seen Copy No. บาร์โค้ด
General Book
วว. เทคโนธานี
Available 2018-08-31 1 RP1989/839
General Book
วว. เทคโนธานี
Available 2018-08-31 2 RP1989/839-2

There are no comments on this title.

to post a comment.
    Thailand Institute of Scientific and Technological Research
    35 Mu 3 Technopolis, Tambon Khlong Ha, Amphoe Khlong Luang, Pathum Thani 12120
    ☎ 0 2577 9000, 0 2577 9300