การศึกษาคุณภาพแป้งจากถั่วชนิดต่าง ๆ ที่มีในประเทศเพื่อใช้ในอุตสาหกรรมวุ้นเส้น :การเปรียบเทียบคุณสมบัติของแป้งถั่วชนิดต่าง ๆ กับแป้งถั่วเขียว = Process improvement for small-scale food industry : transparent noodles comparing properties of various bean starch to those of mung bean starch / Suwanna Srisawad, Inthrawut Chatket
By: Srisawas, Suwanna
Contributor(s): Chatket, Inthrawut
| อินทราวุธ ฉัตรเกษ
| สุวรรณา ศรีสวัสดิ์
| Thailand Institute of Scientific and Technological Research Food Industry Department Food Technology Lab
Language: Thai Series: Res. Proj. 25-07 Rep. no. 1Publisher: Bangkok : Thailand Institute of Scientific and Technological Research, 1987 Description: 46 p.Other title: Comparing properties of various bean starch to those of mung bean starch | การเปรียบเทียบคุณสมบัติของแป้งถั่วชนิดต่าง ๆ กับแป้งถั่วเขียว | การศึกษาคุณภาพแป้งจากถั่วชนิดต่าง ๆ ที่มีในประเทศเพื่อใช้ในอุตสาหกรรมวุ้นเส้นSubject(s): Beans



















Item type | Location | Call number | Status | Last seen | Copy No. | Barcode |
---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
วว. เทคโนธานี | Available | 2018-08-31 | 1 | RP1987/773 | |
![]() |
วว. เทคโนธานี | Available | 2018-08-31 | 2 | RP1987/773-2 |
There are no comments on this title.