Preparation of sauce from ripe tamarind pulp / Pivan Varangoon, Rujira Srisuthep
โดย: Varangoon, Pivan
ผู้แต่งร่วม: Srisuthep, Rujira
| Thailand Institute of Scientific and Technological Research
Language: English ชื่อชุด: Res. Proj. no. 15/3 Rep. no. 3ข้อมูลการพิมพ์: Bangkok : Thailand Institute of Scientific and Technological Research, 1969 รายละเอียดตัวเล่ม: 12 p.หัวเรื่อง: Sauces

ชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
วว. เทคโนธานี | Available | 2018-08-31 | 1 | RP1969/121 | |
![]() |
วว. เทคโนธานี | Available | 2018-08-31 | 2 | RP1969/121-2 |
There are no comments on this title.