Preparation of roselle syrup and soft drink / Ubolsri Cheosakul (CONFIDENTIAL)

โดย: Cheosakul, Ubolsri
ผู้แต่งร่วม: Thailand Institute of Scientific and Technological Research
Language: Thai ชื่อชุด: Class. Invest. no. 46ข้อมูลการพิมพ์: Bangkok : Thailand Institute of Scientific and Technological Research, 1975 รายละเอียดตัวเล่ม: 14 p.หัวเรื่อง: Roselle | Roselle syrup | Soft drink | Syrupsสาระสังเขป: Roselle soft drink and syrup with acceptable quality have been developed in the Food Technology Laboratory. They are suitable for use in the preparation of soft drink and dessert. - Author.
    Average rating: 0.0 (0 votes)
ไม่มีรายการทางกายภาพสำหรับระเบียนนี้

There are no comments on this title.

to post a comment.
    Thailand Institute of Scientific and Technological Research
    35 Mu 3 Technopolis, Tambon Khlong Ha, Amphoe Khlong Luang, Pathum Thani 12120
    ☎ 0 2577 9000, 0 2577 9300