Preparation of crispy expanded protein food resembling khaokriap / Rujira Srisuthep, Pivan Varangoon
โดย: Srisuthep, Rujira
ผู้แต่งร่วม: Varangoon, Pivan
| Thailand Institute of Scientific and Technological Research
ชื่อชุด: Res. Proj. no. 38/9 ; Rep. no. 3ข้อมูลการพิมพ์: Bangkok : Thailand Institute of Scientific and Technological Research, 1969 รายละเอียดตัวเล่ม: 12 p.หัวเรื่อง: High protein foods

ชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
วว. เทคโนธานี | Available | 2018-08-31 | 1 | RP1969/77 | |
![]() |
วว. เทคโนธานี | Available | 2018-08-31 | 2 | RP1969/77-2 |
There are no comments on this title.