Preliminary test of the effect of polyethylene bag and calcium hydroxide on delaying ripening of bananas/ Prapandh Boonklinkajorn, Songkiat Visuttipitakul

โดย: Boonklinkajorn, Prapandh
ผู้แต่งร่วม: Visuttipitakul, Songkiat
Language: English ชื่อชุด: Res. Proj. no. 32/7 ; Rep. no. 3ข้อมูลการพิมพ์: Bangkok : TISTR, 1968 รายละเอียดตัวเล่ม: 6 p.หัวเรื่อง: Banana | Calcium hydroxide | Fruit -- Ripening | Polyethylene bagsสารสนเทศออนไลน์: Click here to access full-text สาระสังเขป: Polyethylene bags reduced weight loss of hom-thong bananas to minimum, while calsium hydroxide and lime added with water lengthened the storage life of bananas. More elaborate investigation is, however, suggested. Authors
    Average rating: 0.0 (0 votes)
ชนิดของทรัพยากร Location Call number สถานะ Last seen Copy No. บาร์โค้ด
General Book
วว. เทคโนธานี
Available 2018-08-31 1 RP1968/82
General Book
วว. เทคโนธานี
Available 2018-08-31 2 RP1968/82-2

There are no comments on this title.

to post a comment.
    Thailand Institute of Scientific and Technological Research
    35 Mu 3 Technopolis, Tambon Khlong Ha, Amphoe Khlong Luang, Pathum Thani 12120
    ☎ 0 2577 9000, 0 2577 9300