Preliminary study of rice bran stabilization methods / Wilhemus C. J. Hermans, Voramitte Ratanaphunvorakul

โดย: Hermans, Wilhemus C. J.
ผู้แต่งร่วม: Ratanaphunvorkul, Voramitte | Thailand Institute of Scientific and Technological Research
Language: English ชื่อชุด: Res. Proj. no. 13/6 Rep. no. 1ข้อมูลการพิมพ์: Bangkok : Thailand Institute of Scientific and Technological Research, 1967 รายละเอียดตัวเล่ม: 9 p.หัวเรื่อง: Rice branสารสนเทศออนไลน์: Click here to access full-text สาระสังเขป: Various methods to inhibit the rise of free fatty acid content in rice bran described in the literature were studied. Most promising appeared to be the heat treatment method under dry heat conditions, which method deserves further research. S.K
    Average rating: 0.0 (0 votes)
ชนิดของทรัพยากร Location Call number สถานะ Last seen Copy No. บาร์โค้ด
General Book
วว. เทคโนธานี
Available 2018-08-31 1 RP1967/63
General Book
วว. เทคโนธานี
Available 2018-08-31 2 RP1967/63-2

There are no comments on this title.

to post a comment.
    Thailand Institute of Scientific and Technological Research
    35 Mu 3 Technopolis, Tambon Khlong Ha, Amphoe Khlong Luang, Pathum Thani 12120
    ☎ 0 2577 9000, 0 2577 9300