Modification of soybean beverage prototype formula / Pivan Varangoon, Wiboonkiet Moleeratanond, Sompong Chavajaroen (CONFIDENTIAL)

โดย: Varangoon, Pivan
ผู้แต่งร่วม: Chavajaroen, Sompong | Moleeratanond, Wiboonkiet | Thailand Institute of Scientific and Technological Research
Language: Thai ชื่อชุด: Class. Invest. no. 1ข้อมูลการพิมพ์: Bangkok : Thailand Institute of Scientific and Technological Research, 1976 รายละเอียดตัวเล่ม: 8 p.หัวเรื่อง: Beverages | Soybean | ถั่วเหลืองสาระสังเขป: The production was scaled up to 40 kilogrammes and the cost of the processing analyzed. - Authors.สาระสังเขป: The study of using vegetable oil to replace, in part, butter oil in soybean beverage formulation was undertaken. The final product was found to retain good organoleptic appeal. The beverage contained about 3% fat, over 2% protein, and 14% total solids.
    Average rating: 0.0 (0 votes)
ไม่มีรายการทางกายภาพสำหรับระเบียนนี้

There are no comments on this title.

to post a comment.
    Thailand Institute of Scientific and Technological Research
    35 Mu 3 Technopolis, Tambon Khlong Ha, Amphoe Khlong Luang, Pathum Thani 12120
    ☎ 0 2577 9000, 0 2577 9300